Bij een overlijden bel dag en nacht 0591 22 79 22

Een begrafenisondernemer in Coevorden? Vermeer Uitvaartzorg staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Peter Vermeer denkt graag met u mee en helpt u op een persoonlijke en informele manier met alle praktische zaken. Wij zijn bereikbaar
op 0591 22 79 22.

Algemene begraafplaats Coevorden

De meeste mensen kiezen bij het regelen van een begrafenis voor een begraafplaats in de woonplaats. In het geval van een regelen van een uitvaart in Coevorden gaat het dan om de Algemene begraafplaats Coevorden, Ballastweg 2, 7741 ZL Coevorden. Er zijn ook nog begraafplaatsen in: Dalen, Dalerpeel, Oosterhesselen, Geesbrug, Zweeloo, Sleen, en Schoonoord. De tarieven van de grafrechten en het begraven worden door de gemeente Coevorden vastgesteld.

Rooms-katholieke begraafplaats Coevorden

Rooms-katholieke begraafplaats De Loo is de naam van de begraafplaats aan De Loo in Coevorden. Per 1 januari 1975 werd de begraafplaats gesloten omdat deze vol zou zijn. In 2002 bleek dit echter niet zo te zijn en werd deze opnieuw geopend.De begraafplaats werd op Allerzielen 2002 opnieuw ingewijd na een renovatie. De tarieven worden vastgesteld door het bestuur van de Rooms-Katholieke parochie Heilge Willibrodus te Coevorden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een andere begraafplaats b.v. een natuurbegraafplaats.


Uitvaartcentrum Coevorden

Voor een afscheidsplechtigheid en de opbaring van de overledene wordt vaak gebruik gemaakt van een uitvaartcentrum.

Crematie in Coevorden

Tot heden is een crematorium in Coevorden gebleven bij het maken van plannen.Voor een crematie heeft u in Coevorden meerdere mogelijkheden. Er zijn crematoria in Emmen, Hardenberg, Meppel en Zwolle. Recent is in Hardenberg een nieuw crematorium geopend genaamd de Lariks. Hier is de mogelijkheid om op te baren en een plechtigheid te houden.


Wanneer en waar begraven of cremeren?

Meer lezen over Vermeer Uitvaartzorg>>
Meer lezen over het regelen van een crematie in Coevorden>>


Rooms-Katholieke Begraafplaats Coevorden