Bij een overlijden bel dag en nacht 0591 22 79 22

U ontwerpt zelf of samen met ons de uitvaartkist die bij u of u dierbare past. Pastel is de bedenker van het concept om uitvaartkisten te bedrukken met grafische dessins. Samen met DZU-uitvaartkisten is dit idee verder uitgewerkt, met de meest persoonlijke uitvaartkisten als resultaat.

Eindeloos veel mogelijkheden
Via de gebruiksvriendelijke website van mijn Pastel is het mogelijk om grafische dessins op de uitvaartkist te projecteren en het ontwerp in 3D te bekijken.  
De afbeeldingen kunnen zowel door Pastel voorgeselecteerde varianten als persoonlijke ontwerpen zijn. Overigens kunnen ook de voorgeselecteerde ontwerpen worden voorzien van persoonlijke elementen, zoals een foto of een tekst. Tijdens het online ontwerpen kunt u de hulp van ons in roepen voor advies. 

Men kan ervoor kiezen om enkel de deksel of de volledige kist te laten bedrukken. Daarnaast is er de keuze uit een drietal basismaterialen: massief vuren, eiken en een witte ondergrond.

Het idee
Idee achter dit product is dat Pastel de behoefte constateerden om de uitvaartkist persoonlijker te maken. Door een natuurlijke uitstraling en vergaande personalisatie te combineren is een compleet nieuw product ontstaan. Het ontwerp- en productieproces is er helemaal op afgestemd dat de uitvaartkist al binnen twee werkdagen kan worden geleverd. Uniek en heel persoonlijk.
''Het laatste kunstwerk'