Bij een overlijden bel dag en nacht 0591 22 79 22

De literaire thrillers van het beroemde schrijversechtpaar Nicci Gerrard en Sean French staan al jaren aan de top van alle internationale bestsellerslijsten. Alleen al in Nederland werden meer dan 5,8 miljoen boeken verkocht. Van de novelle ‘Verlies’, in 2002 in Nederland uitgebracht ter gelegenheid van De Maand van het Spannende Boek, maakte regisseur Léon van der Sanden een theaterbewerking. 

Een primeur en tevens wereldpremière met Isa Hoes (45) in een beklemmende hoofdrol. ‘Verlies’ is het verhaal van een echtpaar, dat hun vijfjarig zoontje verliest bij een ongeluk. Moeder Stella, gespeeld door Isa Hoes, vader Rick en hun tienjarige zoon Max hebben ieder hun eigen manier waarop ze dit verlies verwerken. Maar al snel rijzen er binnen het gezin verdenkingen. Weet één van de gezinsleden meer van het ongeluk?

‘Verlies’ is een intrigerende thriller over families en hun verborgen geschiedenissen en over het niet willen (h)erkennen van de waarheid. De toneelbewerking en regie is in handen van Léon van der Sanden die al eerder succesvolle boeken tot een toneelstuk heeft bewerkt, waaronder ‘De Gelukkige Huisvrouw’ van Heleen van Royen en ‘Het Gouden Ei’van Tim Krabbé.
 
Het theaterstuk ‘Verlies’, met Isa Hoes, Ad Knippels en Irma Hartog is op 16 april in Theater De Muzeval te zien.

 
Win 2 kaarten!  Klik hier