Bij een overlijden bel dag en nacht 0591 22 79 22

Uitvaart, begrafenis of crematie regelen

Als u een uitvaart moeten regelen dan komt er veel op u af. Het overlijden van iemand uit uw directe omgeving is niet niks. Door de meelevende reacties van familie en vrienden heeft u nauwelijks tijd om bezig te zijn met het regelen van de uitvaart.

Wij begrijpen dat en helpen met de dingen waar u niet aan toekomt. Onze ervaring zorgt ervoor dat er overzicht is. Stap voor stap helpen wij u met het regelen van de begrafenis of crematie. De belangrijkste dingen eerst. Later wat nog wel even kan wachten. Zo heeft u de tijd om bewuste keuzes te maken.

Wat moet er als eerste gebeuren?

Na het overlijden is een van de eerste dingen die moet gebeuren het waarschuwen van een arts. Daarna is de volgende stap meestal het verzorgen van de overleden. Wij hebben alles op een rijtje gezet in een handige checklist.

U kunt de checklist met 7 tips hier (klik klik) downloaden.

Kiezen tussen begraven of cremeren

Een volgende belangrijke keuze is die tussen een begrafenis of crematie. Vanzelfsprekend is dit een persoonlijke keuze. De ene persoon weet heel duidelijk wat hij/zij wil. De andere twijfelt nog. Wilt u weten welke argumenten wij van mensen horen bij hun keuze? Lees dan hier (klik klik) verder over begraven of cremeren.

Wat kost het laten regelen van een uitvaart?

Natuurlijk wilt u weten wat het kost als u ons inschakelt. Hier (klik klik) kunt u onze tarieven bekijken. Wilt u liever dat wij het voor u uitrekenen? Vul dan geheel vrijblijvend het formulier (klik klik) in.

Terug