Bij een overlijden bel dag en nacht 0591 22 79 22

Vroeg of laat krijgen wij er allemaal mee te maken: Het moment dat wij afscheid moeten nemen van onze dierbaren. Een periode waarin gevoelens van verlies, verdriet, hoop en soms ook opluchting elkaars paden kruisen. Maar ook een periode waarin je in beslag wordt genomen door allerlei zaken die plotseling geregeld moeten worden. Een periode waarin je “geleefd” word. Op dag van de uitvaart gaat er vaak veel langs u heen. Dan geeft het rust en een goed gevoel als u de uitvaart op video kan laten vastleggen en u later – op een moment dat u er aan toe bent – alles nog eens terug kan zien.

Een uitvaartreportage is een waardevolle en persoonlijke herinnering aan een van de meest ingrijpende momenten uit het leven. Niet alleen voor nu, maar vooral ook voor later. Ook is gebleken dat een    uitvaartvideo een positieve bijdrage levert in de rouwverwerking.

Hoewel er vaak nog onwennig en sceptisch tegen filmen en fotograferen tijdens de  uitvaart wordt aan gekeken, zijn de reacties achteraf juist héél positief en geven vele nabestaanden aan die beelden voor geen goud te willen missen.

Als u familie of vrienden heeft, die door ziekte, ouderdom of verblijf in het   buitenland niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn, biedt een uitvaartvideo u de mogelijkheid om hen alsnog te laten delen in de uitvaart door hen een DVD van de uitvaart ter beschikking te stellen.

Het resultaat

De uitvaartvideo wordt professioneel opgenomen en gemonteerd. Door gebruik te maken van draadloze microfoons kan de camera op passende afstand blijven. Hierdoor is alles perfect hoorbaar zonder dat men hinder heeft van de camera.

De uitvaartvideo wordt afgeleverd in een luxe bewaarbox. Naast de standaard bewaarboxen zijn er ook exclusive bewaarboxen van kunstleer leverbaar om er een extra extra bijzonder aandenken van te maken.

Hoewel we ons nooit helemaal onzichtbaar kunnen maken, zullen u en de aanwezigen niet of nauwelijks iets van onze aanwezigheid merken.   We doen ons werk op een uiterst respectvolle en discrete wijze gemaakt zonder op te vallen, op de voorgrond te treden of de uitvaart te verstoren.

Uitvaartfotografie

Wilt u liever een fotoreportage van de uitvaart wilt of een combinatie van video én foto? Dat kunnen wij ook voor u verzorgen. Zo kunnen wij u niet alleen een onbeperkt aantal foto’s leveren, maar kunnen we uit alle foto’s ook een mooi album voor u samenstellen.

Bel of mail ons gerust als u vragen heeft over uitvaartreportages. Wij informeren en adviseren u graag.

Wij verzorgen begrafenissen en crematies in Drenthe en een deel van Groningen en Overijssel. Voor uitvaartfotografie en uitvaartvideografie werken wij plezierig samen met Hadders Media. Wilt u kennis maken met Otto Hadders dan kunnen wij u met hem in contact brengen. Hadders Media is gevestigd in Emmen maar werkt door heel Nederland.