Bij een overlijden bel dag en nacht 0591 22 79 22

Vermeer Uitvaartzorg begeleidt vanuit een persoonlijke benadering. Op een rustige manier wordt de tijd genomen om keuzes te maken. Keuzes die recht doen aan wie iemand is geweest en wat iemand heeft betekend. Uitgangspunt is dat veel mogelijk is. Bijzondere kisten, mooie baarkleden, live muziek, unieke locaties en nog veel meer. Niet alles hoeft in één gesprek geregeld te worden.

'Allereerst wordt datgene besproken dat als eerste nodig is'.

"Waar moet de overledene opgebaard worden, hoe en door wie"? "Wordt hij of zij begraven of gecremeerd en wanneer wilt u dat dat gebeurt"? Dit zijn enkele vragen over aangelegenheden die liefst snel beslist en in gang gezet moeten worden. De rouwkaart, om iedereen in kennis te stellen, wordt meestal de eerste dag gemaakt. Maar er zijn ook heel veel dingen die u later nog kunt beslissen of wijzigen. Zeker wanneer het gaat over het type kist, de invulling van de dag van de uitvaart, de bloemen, het rouwvervoer, enzovoorts. Daarom kom ik graag op meerdere dagen bij u langs om zaken te bespreken en invullingen door te nemen, zodat alles precies verloopt zoals u dat voor ogen had.

Door een juiste volgorde, van wat er geregeld moet worden, aan te brengen creëren wij rust en maakt u weloverwogen keuzes. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën: zo nodig denken wij met u mee en kunnen we u suggesties geven. Vanzelfsprekend staan wij open voor alle religies en culturen.

' Wij luisteren naar uw wensen en ideeën'