Bij een overlijden bel dag en nacht 0591 22 79 22

Het gebeurt steeds vaker dat mensen nadenken over hun wensen voor de uitvaart en deze vastleggen in een wilsbeschikking. Begraven of cremeren, een officiële plechtigheid of in kleine kring, uw favoriete nummer van die ene CD of juist live muziek. Deze en tal van andere zaken, waarover u waarschijnlijk nog nooit heeft nagedacht, kunt u zelf vastleggen in een wilsbeschikking. Het geeft uw naasten duidelijkheid en hulp, zodat zij de uitvaart kunnen vormgeven zoals u dat gewenst zou hebben.

Wilsbeschikking

In de wilsbeschikking kunt u uw persoonlijke keuzes weergeven en vervolgens delen met uw familie, en als u al een keuze voor een uitvaartverzorger heeft gemaakt, met de uitvaartverzorger. Download hier de wilsbeschikking en beschrijf wat voor u belangrijk is.

Inspiratie

Om u te helpen keuzes te maken die bij u of uw dierbaren passen hebben we een aantal ideeën ter inspiratie verzameld met mogelijkheden. Wist u dat een uitvaartkist niet verplicht is? Een lijkwade wordt bijvoorbeeld meer en meer als zacht alternatief voor een doodskist gezien.

Afspraak

Heeft u liever een persoonlijk gesprek over uw wensen of wilt u meer weten over de talloze mogelijkheden die er zijn, dan kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak.

Contact opnemen met Vermeer Uitvaartzorg >>

 

‘Er is veel mogelijk’