Bij een overlijden bel dag en nacht 0591 22 79 22

Een begrafenis op een begraafplaats in Emmen? Vermeer Uitvaartzorg staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Peter Vermeer denkt graag met u mee en helpt u op een persoonlijke en informele manier met alle praktische zaken. Wij zijn bereikbaar op 0591 22 79 22.

Begraafplaats Emmen

De meeste mensen kiezen bij het regelen van een begrafenis vaak voor de dichtsbijzijnde begraafplaats. In het geval van een regelen van een uitvaart in Emmen of omgeving gaat het dan vaak om de gemeentelijke begraafplaats het Oeversebos en in sommige gevallen wordt er nog begraven op de begraafplaatsen de Wolfsbergen en de Kerkhoflaan.
 
Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een andere begraafplaats. Er zijn in de gemeente Emmen ook gemeentelijke begraafplaatsen in Emmer-Compascuum, Erica, Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Weerdinge, Roswinkel, Zwartemeer, Veenoord, Weiteveen en Schoonebeek .

Vermeer Uitvaartzorg kan u ook helpen bij een begrafenis of crematie in Assen, Meppel, Zwolle, Groningen en Stadskanaal. Ook zijn er natuurbegraafplaatsen in Eext en Winschoten.


Route begraafplaats Oeverse Bos Emmen Meerdijk

Meer informatie over begraafplaatsen in de gemeente Emmen >>

Wanneer en waar begraven of cremeren?
Meer lezen over begraven in Emmen>>
Meer lezen over Vermeer Uitvaartzorg>>