Bij een overlijden bel dag en nacht 0591 22 79 22

Bijna 1700 condoleances voor Dick Bruna

Een greep:

,,Mooie herinneringen aan het voorlezen van de Nijntje verhaaltjes en de prachtige plaatjes hierbij. Dank je wel, Dick. Rust zacht’’, schrijft Karin.

,, Al mijn kinderen zijn grootgebracht met de nijntje boeken en films. Zelfs toen we in Amerika woonden waar Nijntje bekend staat als Miffy. Nijntje en Dick een begrip waar we trots op zijn. Rust zacht Dick’’, betuigtt Eric.

,, Dank Dick Bruna dat je de wereld zo veel aardiger wilde maken! Rust zacht. Sterkte voor de nabestaanden’’, schrijft Christine Nanlohy.

,,Een heel diepe buiging voor de Grootmeester van de kunst van het weglaten. Dank voor alle mooie verhalen die we aan onze kinderen hebben voorgelezen. Veel kracht en liefde voor de nabestaanden bij het verwerken van dit verlies’’, aldus Wim de Lau.

,,Lieve Dick we nemen een domtorentje op uw leven. Wat heeft u voor veel generaties veel betekend met de boekjes filmpjes die u heeft gemaakt. Rust zacht u heeft een mooie eigen herinnering achter gelaten en u wordt nooit vergeten. Veel sterkte gewenst voor de familie en vrienden en anderen met dit grote verlies en gat wat het achterlaat in hun leven’’, schrijft Leontine.

bron: AD

terug naar overzicht