Bij een overlijden bel dag en nacht 0591 22 79 22

Gedenkavond Natuurbegraafplaats Hillig Meer

Datum: donderdag 11 mei 2017 - 20:00 uur


Op donderdagavond 11 mei aanstaande zijn nabestaanden van harte welkom om samen met andere nabestaanden de overledenen te herdenken die begraven zijn op Natuurbegraafplaats Hillig Meer. De mensen van Hillig Meer willen hier aandacht aan geven met muziek, woorden maar ook door samen stil te zijn…

Programma

20:00 uur verzamelen in de openlucht Boskapel
20:15 uur start bijeenkomst met woorden en muziek
21:00 uur stiltetocht over de begraafplaats
21:30 uur gelegenheid om na te praten in het ontvangsthuis

vanaf 19:00 uur is er gelegenheid tot inloop, grafbezoek en het plaatsen van bloemen in een gezamenlijk bloemstuk.

Bloemen in de Boskapel

Zoals u weet, zijn meegebrachte bloemen niet toegestaan op de natuurbegraafplaats. Maar bloemen bieden vaak troost voor nabestaanden en zijn een teken van liefde voor de overledene. Daarom willen we u graag de gelegenheid bieden om enige losse bloemen of bloeiende takken mee te brengen en deze samen met ons te verwerken in een groot gezamenlijk bloemstuk, voorafgaand aan de bijeenkomst.

Aanmelden

In verband met de organisatie van de avond wil de organisatie graag weten of u komt en met hoeveel personen. Zou u dit uiterlijk 5 mei willen laten weten? U kunt uw aanwezigheid aanmelden door het invullen van het formulier op de website of telefonisch via het nummer 0592-260944. Indien u zelf mindervalide bent of u neemt iemand mee die mindervalide is vernemen we dat graag, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Aanmelden

terug naar overzicht