Bij een overlijden bel dag en nacht 0591 22 79 22

Uitvaart, begrafenis of crematie regelen

Het overlijden van iemand die dicht bij staat heeft veel impact. Als u dan ook nog zijn of haar begrafenis moet regelen is dat een hele opgave. Alle lieve reacties van familie en vrienden en uw eigen emoties maken het lastig om te concentreren op wat er geregeld moet worden.

Het verzorgen uitvaarten is ons werk. Wij weten precies wat er moet gebeuren en zorgen voor overzicht. Samen met u bespreken we eerst de dingen die direct geregeld moeten worden. Later gaan we stap voor stap verder met het vorm geven van het afscheid.

Wat moet ik doen na het overlijden?

Na het overlijden is de eerste stap het bellen van een dokter. Als deze geweest is kan de verzorging van de overledene plaats vinden. Alle belangrijke dingen hebben we voor u opgeschreven in een praktische checklist. U kunt de checklist met 7 tips hier (klik klik) downloaden.

Kiezen tussen begraven of cremeren

Een persoonlijke keuze is of het een begrafenis of crematie wordt. Soms heeft iemand zich al duidelijk uitgesproken wat zijn of haar wens is. Anderen twijfelen nog. We hebben een aantal argumenten verzameld die wij vaak horen. U kunt ze hier (klik klik) lezen.

Wat kost het laten regelen van een uitvaart?

Wat kost het als u ons inschakelt? Hier (klik klik) leest u alles over de prijzen van de verschillende onderdelen van een uitvaart. Liever direct een offerte? Vul dan geheel vrijblijvend het formulier (klik klik) in.

Terug