Bij een overlijden bel dag en nacht 0591 22 79 22

Uitvaartverzorging Drenthe

Samen met zijn team zorgt Peter voor professionele uitvaartverzorging. Met een rustige en persoonlijke benadering zoekt Peter samen met u naar een passend afscheid. 

Met Uitvaartverzorging wordt vaak bedoeld alles wat met het regelen en uitvoeren van een begrafenis of crematie te maken heeft. In principe mogen de nabestaanden de verzorging van de uitvaart zelf op zich nemen. Omdat er meestal na een overlijden een afscheidsplechtigheid wordt georganiseerd is het regelen van een uitvaart behoorlijk veel werk. Natuurlijk is het verliezen van een dierbare ook een erg emotionele gebeurtenis. Het is dan fijn om te kunnen terugvallen op professionele uitvaartverzorging door een begrafenisondernemer als Peter Vermeer.

Uitvaartverzorging en verzekering

Wat veel mensen niet weten is dat men vrij is om voor uitvaartverzorging een uitvaartverzorger te kiezen die het meest aanspreekt. Of u wel of niet verzekerd bent is daarbij niet van belang. Bent u al verzekert bij een uitvaartverzekeraar die ook uitvaartverzorging aanbied dan kunt u toch bij Vermeer terecht. De waarde van de polis wordt dan in mindering gebracht op de kosten van de uitvaart. Wilt u exact weten wat het financieel voor u betekent als Vermeer uw uitvaart verzorgt? Neem dan contact met Vermeer op. Peter legt u geheel vrijblijvend uit hoe e.e.a. geregeld kan worden.

'U bent vrij om voor de uitvaartverzorging zelf een uitvaartverzorger te kiezen,
ook als u al bij een groot bedrijf verzekert bent.


Heel vaak bent u zelfs goedkoper uit'

Uitvaartverzorging en de wet

De Wet op de lijkbezorging is vastgesteld om te regelen wat er met een lichaam van een overleden persoon moet gebeuren. In Nederland zijn voor nabestaanden normaal gesproken de begrafenis of de crematie de twee toegestane manieren om ervoor te zorgen dat een dood lichaam geen schade aan de gezondheid van levenden kan toebrengen. Verder is belangrijk om rekening te houden met de termijn waarop de uitvaart mag plaatsvinden. De begrafenis of crematie mag niet eerder dan 36 uur na het overlijden plaatsvinden en moet uiterlijk op de zesde werkdag na de dag van het overlijden plaatsvinden. Het weekeinde en feestdagen zijn geen formele werkdagen. Peter zorgt ervoor dat de uitvaarverzorging binnen de wettelijke kaders plaats vindt en dat aan alle formaliteiten wordt voldaan.

Kosten van uitvaartverzorging in Drenthe

Als een van de weinige bedrijven in Drenthe zijn wij open en transparant over de kosten van uitvaartverzorging. Wij weten zelf ook graag waar wij aan toe zijn en houden net als u niet van verrassingen achteraf. Daarom kunt u op onze website precies zien wat uitvaartverzorging kost. U kunt zelfs via een beveiligde omgeving uw uitvaart beschrijven. U ziet dan meteen wat de kosten zijn en bouwt een aantrekkelijk korting op. Wilt u liever dat wij een offerte voor u maken? Of wilt u graag met Peter persoonlijk spreken neem dan contact op met Peter.

Offerte aanvragen>>
Uitvaartwensen beschrijven>>
Contact met Peter Vermeer>>

Vanuit zijn woonplaats Veenoord, in het mooie Drenthe, helpt Peter mensen met professionele uitvaartverzorging. Het werkgebied van Vermeer is Drenthe en een gedeelte van Groningen en Overijssel. Op verzoek werken wij ook buiten dit genoemde werkgebied.

Wat te doen na een overlijden?
Meer over uitvaartverzorging
Uitvaartverzorging in Emmen

Terug>>