Bij een overlijden bel dag en nacht 0591 22 79 22

Uitvaart, begrafenis of crematie regelen

Een sterfgeval van iemand in uw familie of kennissenkring roept veel emoties op. Het regelen van de uitvaart is dan niet makkelijk. De gevoelens die het overlijden oproepen maken het lastig om het overzicht te bewaren.

Met het regelen van de begrafenis hebben wij veel ervaring. Wat u niet zelf kunt of wilt doen laat u met een gerust hart aan ons over. In de week van de uitvaart werken wij op een prettige manier met u samen aan een persoonlijk en passend afscheid.

Wat moet ik doen als iemand is overleden?

U kunt het beste eerst de (huis)arts bellen. Als deze de dood officieel heeft vastgesteld kan de overledene verzorgt worden. Om alles wat moet gebeuren te kunnen overzien hebben we een handige checklist voor u gemaakt. U kunt de checklist met 7 tips hier (klik klik) downloaden.

De keuze tussen begraven of cremeren

Niet altijd is het al duidelijk of het een begrafenis of crematie wordt. Dit is vaak een gevoelskwestie en een heel persoonlijke beslissing. Als u het nog niet zeker weet heeft u misschien iets aan de redenen die we vaak horen. U kunt ze hier (klik klik) lezen.

De kosten van het regelen van een begrafenis of crematie

Welke kosten kunt u verwachten? Hier (klik klik) ziet u een overzicht van de meest voorkomende producten en diensten. Wilt u liever dat wij alles op een rijtje zetten? Vul dan geheel vrijblijvend het formulier (klik klik) in.

Begraafplaats Klazienaveen

De begraafplaats in Klazienaveen heeft een ware metamorfose ondergaan. De hoofdingang is geheel vernieuwd en er zijn nieuwe grafvelden een nieuw strooibos, urnenveld en extra parkeergelegenheid gecreëerd. Het park is overzichtelijk aangelegd en omgeven door veel groen.

Mogelijkheden op deze begraafplaats zijn:

  • As verstrooien
  • Urnengraf
  • Enkel graf
  • Twee-diep graf
  • Twee-diep keldergraf
  • Bijzetting van de asbus in een graf

Adres: Van Echtenskanaal NZ 122 7891 AE Klazienaveen

Vermeer Uitvaartzorg is bekend met begraven in Klazienaveen. Peter helpt met het verkrijgen van de benodigde documenten. Wij verzorgen de afspraken met de beheerder van de begraafplaats en begeleiden u op de dag van de begrafenis.

Terug