Bij een overlijden bel dag en nacht 0591 22 79 22

Uitvaartverzorging Coevorden


Een persoonlijke uitvaartverzorging is waar Peter Vermeer van Vermeer Uitvaartzorg voor staat. Na een erg emotionele en ingrijpende gebeurtenis als een overlijden is het fijn om te kunnen vertrouwen op een betrouwbare en professionele uitvaartverzorger.

Lokale uitvaartverzorging

Heeft u ook liever een lokale uitvaartverzorger? Dan bent u bij Vermeer Uitvaartzorg aan het goede adres. Peter Vermeer geboren en getogen in de regio Emmen - Coevorden is goed bekend met de lokale mogelijkheden en gebruiken. Op een rustige en persoonlijke manier zoekt Peter samen met u naar een passend afscheid.

Wanneer u veel zelf wilt doen dan kan dat. De dingen waar u hulp bij nodig heeft pakt Peter op. Niet alles hoeft in één keer besproken te worden. Peter zorgt voor alle formaliteiten en staat u met raad en daad terzijde. Veel klanten vinden het fijn om in de persoon van Peter een vaste contactpersoon te hebben die de uitvaart van a tot z regelt. Vermeer Uitvaartzorg heeft geen callcenter met belmenu's. U wordt van het begin tot aan het einde van de uitvaart door Peter persoonlijk geholpen.


'We hebben van Peter als familie erg veel ondersteuning tijdens de uitvaart gehad. Rust en controle. Het zijn sterke persoonlijke kenmerken, zodat we de laatste eer aan mam en oma hebben kunnen brengen zoals wij dat graag wilden'. Hans Kimmann, Coevorden. Lees meer beoordelingen van klanten >>

Kosten van uitvaartverzorging in Coevorden

De kosten van uitvaartvaartverzorging zijn voor een groot deel afhankelijk van uw wensen en keuzes. Begraven of cremeren, wel of geen rouwadvertentie, het aantal genodigden en soort van catering bepalen voor een groot deel de kosten van uitvaartverzorging. Wilt u weten wat een begrafenis of crematie kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Offerte aanvragen>>

Uitvaartverzekering en uitvaartverzorging

Een kleine zestig procent van de mensen heeft een uitvaartverzekering afgesloten om de kosten van de begrafenis of crematie te kunnen betalen. Wat veel mensen niet weten is dat men vrij is om een uitvaartverzorger te kiezen die het meest aanspreekt. Ook als de verzekeraar zelf uitvaartverzorging aanbied dan nog kunt u bij Vermeer terecht. De verzekeraar zal dan het verzekerd bedrag uitkeren waarmee u de rekening van Vermeer kunt betalen. U kunt dan bij een overlijden het beste rechtstreeks met Peter Vermeer bellen. Vermeer zorgt dan dat er aan alle formaliteiten wordt voldaan zodat de verzekeraar het verzekerd bedrag kan uitkeren. 

"Ook bij een bestaande uitvaartverzekering kunt u door Vermeer geholpen worden.
Wij zorgen dat de polis wordt uitbetaald".

U bent zelfs vaker voordeliger uit bij Vermeer". 

Meer over uitvaartverzorging

Vanuit zijn woonplaats Veenoord, op korte afstand van Coevorden, is Peter Vermeer dichtbij om u te helpen met professionele uitvaartverzorging.

Home